Zážitky.cz logo

Zážitky.cz – zážitkové dárky

Zazitky.cz přinášejí radost těm, co věří, že v koutku našich pohodlných duší číhá touha po dobrodružství a překonávání překážek!

Více o Zážitky.cz

Obchod je momentálně nedostupný

E-shop aktuálně cashback nenabízí. Pracujeme na opětovném spuštění.

O Zážitky.cz

Chcete darovat něco lepšího, než obligátní láhev vína nebo čokoládu? Věnujte svým blízkým zážitek na celý život – vyberte z nabídky adrenalinových, relaxačních i zábavných dobrodružství na Zazitky.cz!

Zazitky.cz přinášejí dárky těm, co věří, že v koutku lidské rozmazlené duše zůstává touha po dobrodružství, překonání sama sebe a získání radosti ze života. Členové jejich profesionálního týmu většinu zážitků vyzkoušeli na vlastní kůži a pracují jen s těmi nejlepšími zprostředkovateli. A podle ohlasů a recenzí svých zákazníků nabídku neustále vylepšují. Přehledný web, široká nabídka Na Zazitky.cz se rychle zorientujete. Pokud ten pravý dárek nenajdete v hlavní nabídce, přehledný katalog vás nasměruje tam, kam potřebujete. Vyberete si podle kategorie nebo typu zážitku, sezóny, příležitosti nebo místa, případně podle toho, komu chcete zážitek věnovat. V nabídce najdete 188 aktuálních zážitků na 424 místech po celé ČR. S výběrem vám pomůže i dárkový online rádce. Kvalitní servis, maximální spokojenost Jakmile pro své blízké vyberete zážitek, e-shop vám objednávku okamžitě potvrdí e-mailem. Poukaz na dárek obdržíte zdarma v dárkovém balení. Na rezervaci dárku máte spoustu času, celých 12 měsíců. Pokud se s dárkem přece jen netrefíte, můžete jej bezplatně vyměnit.

Nejoblíběnější obchody z kategorie Cestování

Jak PlnáPeněženka přesně funguje?

Registrace

Zdarma se zaregistrujte

U nás neplatíte žádné poplatky

Vyhledání obchodu

Vyhledejte si obchod

Na Plné Peněžence
jich máme přes 1200

Proklik na e‑shop

Proklikněte se na e‑shop

Tam nakupujte, jak jste zvyklí
a můžete využít i akčních nabídek

Získání cashbacku

Získejte cashback

Schválenou odměnu si můžete nechat hned vyplatit