Emco.cz logo

Emco.cz – musli a zdravá výživa

Je libo čokoládové, jahodové, oříškové nebo třeba kokosové? Snídejte s Emco müsli a uspokojte svůj mlsný jazýček i své zdraví!

Více o Emco.cz

Obchod je momentálně nedostupný

E-shop aktuálně cashback nenabízí. Pracujeme na opětovném spuštění.

O Emco.cz

Myslete na zdraví s výrobky Emco müsli! Snídejte a svačte müsli, ovesné kaše a vločky, sušenky, müsli tyčinky, nápoje, krekry a další zdravé dobroty a získejte energii na celý den!

Kdo by neznal müsli od Emca. Společnost Emco je dnes už tradiční česká firma vyrábějící mysli, ovesné kaše, sušenky, musli tyčinky, ovesné vločky, nápoje, krekry a další produkty zdravé výživy, které zpracovává a vyrábí v České republice. Ovesné vločky pochází od českých zemědělců. Samozřejmostí jsou různé příchutě, jako třeba müsli čokoládové, kokosové, oříškové, jahody s mandlemi a další. V některých kategoriích máte na výběr mysli bez přidaného cukru, bez lepku, bez palmového tuku nebo i bez rozinek.

Jak mohu nákupem cereálií Emco ušetřit?

Rozhodně s cashbackem od Plné Peněženky, díky kterému ušetříte až 9 % z každého nákupu. Jak toho dosáhnete? Jednoduše, stačí, když se zaregistrujete na stránkách Plné Peněženky a poté přejdete do e-shopu Emco.cz přes proklik z Plné Peněženky, například odtud. Následně vybírejte a objednávejte tak, jak jste v online prostředí zvyklí. 

Nakonec si nevyberu

Nevadí. Na stránkách Plné Peněženky najdete spoustu dalších e-shopů zaměřujících se nejen na zdravou výživu. Například mrkněte na nabídku e-shopu se superpotravinami v biokvalitě Natu.cz nebo vám může zaujmout proteinový koktejl DailyMix.cz – jídlo připravené do minuty.

Hodnocení uživatelů

  • 4,9

    Počet hvězdiček: 4,5 / 5

    61 hodnocení

  • 5

    Počet hvězdiček: 5,0 / 5

    zajímavé produkty. :-)

    Monika M. 19. 10. 2023

  • 5

    Počet hvězdiček: 5,0 / 5

    super

    Hanka M. 1. 10. 2023

  • 5

    Počet hvězdiček: 5,0 / 5

    Vřele doporučuji všem..super zboží, milujeme.hkavne ořechové tyčinky, ovesné vločky a sušenky. Vyzkoušely jsme i výrobky "ze zahraničí" kombicha nápoj i káva je boží! Nakupujeme opakovaně a vždy spokojenost!👍

    Lenka S. 11. 3. 2023

Nejoblíběnější obchody z kategorie Zdraví a jídlo

Jak PlnáPeněženka přesně funguje?

Registrace

Zdarma se zaregistrujte

U nás neplatíte žádné poplatky

Vyhledání obchodu

Vyhledejte si obchod

Na Plné Peněžence
jich máme přes 1200

Proklik na e‑shop

Proklikněte se na e‑shop

Tam nakupujte, jak jste zvyklí
a můžete využít i akčních nabídek

Získání cashbacku

Získejte cashback

Schválenou odměnu si můžete nechat hned vyplatit