GreenStore.cz logo

GreenStore.cz

EKO & BIO výrobky – vše od přírodní kosmetiky přes drogerii, nádobí a potravinové obaly až po zdravé potraviny na jediném místě. Dejte zelenému životu zelenou. S láskou k přírodě i k sobě.

Více o GreenStore.cz

Obchod je momentálně nedostupný

Spolupráce s obchodem byla ukončena. Děkujeme za pochopení.

O GreenStore.cz

EKO & BIO výrobky – vše od přírodní kosmetiky přes drogerii, nádobí a potravinové obaly až po zdravé potraviny na jediném místě. Dejte zelenému životu zelenou. S láskou k přírodě i k sobě.

Vyplatíme Vám zpět 4 % cashback z každého nákupu! Ekologická drogerie a domácnost, přírodní kosmetika a biopotraviny nemusí nutně patřit mezi luxusnější zboží, než je to běžné. Naopak. Cena za výrobky na GreenStore.cz se často vrátí a s tím se dostaví i dobrý pocit ze zdravého života a šetrného přístupu k přírodě. Často stačí jen jediné. Zkusit to. Zelená inspirace GreenStore.cz se velmi dobře orientuje v oblasti ekologických a přírodních výrobků pro rodinu a domácnost i pro firmy. Nabízí zboží od osvědčených ekologických značek a funguje také jako skvělá inspirace – najdete tu produkty, které vás překvapí a nadchnou, třeba kvalitní designové nádobí z bambusu či bioplastu, kompostovatelné sáčky i koše, rozmanitné pytlíky a tašky nejen na potraviny, kancelářské potřeby bez chemických škodlivin a další. Péče o tělo, úklid i zdravé stravování V e-shopu pořídíte produkty pro kompletní péči o své tělo, šetrné výrobky pro děti i dekorativní kosmetiku. Svou domácnost můžete vybavit ekologickými hygienickými prostředky na údržbu, praní prádla a mytí nádobí, a to i ve výhodných XXL baleních. Objevíte tu i nabídku bezlepkových potravin, superpotravin, pochutin, sušených plodů a čajů. Oblíbený e-shop GreenStore.cz garantuje ekologický přístup, netoxičnost a spokojenost z nákupu. Nabízí možnost vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu, dopravu při objednávce nad 1 000 Kč zdarma a vyzvednutí v Praze zdarma do 24 hodin od objednání. Disponuje také 2 000 položek skladem k okamžitému odběru. Obchod jde svým zákazníkům příkladem. Zboží balí do použitých krabic a novin a své materiály tiskne na recyklovaný papír. Za vše mluví 97 % spokojených zákazníků, kteří nákup v e-shopu doporučují.

Jak PlnáPeněženka přesně funguje?

Registrace

Zdarma se zaregistrujte

U nás neplatíte žádné poplatky

Vyhledání obchodu

Vyhledejte si obchod

Na Plné Peněžence
jich máme přes 1200

Proklik na e‑shop

Proklikněte se na e‑shop

Tam nakupujte, jak jste zvyklí
a můžete využít i akčních nabídek

Získání cashbacku

Získejte cashback

Schválenou odměnu si můžete nechat hned vyplatit