Největší cashback portál v ČR plní lidem peněženky už i na Slovensku

Cashback portál PlnáPeněženka.cz dnes oficiálně spustil plnohodnotnou slovenskou verzi na doméně PlnáPeňaženka.sk. Již nyní má Plná Peněženka tisíce uživatelů ze Slovenska, a tak spuštění slovenské verze bylo dalším logickým krokem.

„Plná Peněženka je v dnešní době tak trochu atypický start-up. Nemáme za zády žádného investora
a veškeré zisky investujeme zpět do firmy. Naše práce se nám vrací v podobě spokojenějších a věrnějších uživatelů,“ říká Josef Drobílek, mluvčí Plné Peněženky.

I přes to, že firma roste z vlastních zdrojů, dokázala se během pouhých 2 let vypracovat na jedničku na trhu. Doposud se Plná Peněženka soustředila na český trh, to se nyní mění. Plná Peněženka dnešním dnem oficiálně vstupuje na Slovensko a její apetit je mnohem větší. Do tří let chce být aktivní i v dalších zemích střední Evropy.

„Slováci si vlastně Plnou Peňaženku vyžádali sami. Na Plné Peněžence využívají nejvíc zahraniční Aliexpress.com a Booking.com, ale nakupují i na českých e-shopech. Stále častěji se na nás však obraceli s požadavky na cashback přímo na Slovensku, a to především kvůli dražší dopravě z ČR. Počínaje dnešním dnem tedy mohou nakupovat i ve svých oblíbených slovenských e-shopech jako např. Hej.sk, 4home.sk, Baťa.sk, Zoohit.sk nebo Notino.sk“ dodává Josef Drobílek.

O Plné Peněžence

Plná Peněženka je největší cashback portál v ČR, kterému důvěřuje už 250 000 uživatelů. Těm Plná Peněženka připsala na jejich účty již více než 35 mil Kč. Uznání se Plné Peněžence dostalo i na poli internetové soutěže Křišťálová lupa, kde se dostala mezi Top10 nejpopulárnějších projektů roku 2016.

Co je cashback

Vydělávání nakupováním pomocí cashbacku je metoda, kdy z každé své platby získá zákazník část peněz zpátky na svůj účet. Nejedná se tedy o žádnou slevu. V případě, že kupuje zboží ve slevě, tak
i zde získá cashback, tedy část peněz na svůj účet. Uživatelka tak například nakoupí novou kabelku ve slevě za 1000 Kč a ještě dostane na bankovní účet 100 Kč zpět od Plné Peněženky.

Jak je to možné? Proč by to někdo dělal? Kdo to platí? To jsou zásadní otázky, jejich odpovědi vysvětlují celý systém fungování.

Způsob vyplácení odměn z nákupů se k nám rozšířil ze zahraničí, především pak z Velké Británie a USA, kde takto nakupuje 20 % populace. Cashback je téměř tak běžný, jako třeba placení kartou.

Jediné, co musí zákazník udělat, aby mohl začít získávat peníze z nákupů, je registrovat se do programu cashback portálu PlnáPeněženka.cz, a před nakupováním jít na svůj oblíbený e-shop přes svůj účet na PlnéPeněžence.

Kdo to platí a proč?

Peníze získáte od e-shopů a poskytovatelů služeb, kteří jsou partnery cashback portálu. Je to část peněz, které mají e-shopy vyčleněny na marketing. Tyto peníze, místo do reklamních kampaní, putují rovnou do vaší Plné Peněženky.

Nakupovat takto můžete téměř vše, co vás napadne od elektroniky, přes módu až např. po platbu za hotel. Do cashbacku jsou zapojeny známé i méně známé značky. Mezi těmi známými je možné jmenovat např. Mall.cz, Kasa.cz, BonPrix.cz, AliExpress.com nebo Booking.com.

Celkem je do cashbacku na Plné Peněžence zapojeno více než 300 partnerů a neustále přibývají další. Vydělat si takto můžete až 25 % ze zaplacených částek svých nákupů.

Přihlásit se

Zde se můžete přihlásit pomocí svých přihlašovacích údajů

Zapomněli jste heslo?
nebo Přihlásit se přes Facebook Přihlásit se přes Google