MT nábytek končí

Uživatelé Plné Peněženky však dostanou své peníze zpět

Praha 12. 4. 2017

Včera v úterý 11. dubna 2017 oznámila firma MT nábytek, největší online prodejce nábytku v ČR, že na sebe podává návrh na insolvenci. Na webových stránkách je pouze oznámení o ukončení provozu a informace, že už nepřijímá objednávky.

Pro všechny uživatele Plné Peněženky máme dobrou zprávu. Plná Peněženka všem, kteří mají nevyplacené odměny za nákupy v MT nábytku, vyplatí odměny v plné výši.

"Naše pohledávky vůči MT nábytku činí v současné době téměř 69 tisíc Korun. Lidé, kteří nakoupili u MT nábytku přes Plnou Peněženku se nemusí o své peníze obávat. Jejich odměny jim vyplatíme v plné výši bez ohledu na to, jak dopadne vyřízení naší pohledávky u MT nábytku."

Uvádí Tomáš Záruba, ředitel Plné Peněženky.

O Plné Peněžence

Plná Peněženka je největší cashback portál v ČR, kterému důvěřuje už více než 260 000 uživatelů. Těm Plná Peněženka připsala na jejich účty již více než 38 mil Kč. Uznání se Plné Peněžence dostalo i na poli internetové soutěže Křišťálová lupa, kde se dostala mezi Top10 nejpopulárnějších projektů roku 2016.

Co je cashback

Vydělávání nakupováním pomocí cashbacku je metoda, kdy z každé své platby získá zákazník část peněz zpátky na svůj účet. Nejedná se tedy o žádnou slevu. V případě, že kupuje zboží ve slevě, tak
i zde získá cashback, tedy část peněz na svůj účet.

Slečna si tak například koupí novou kabelku ve slevě za 1000 Kč a ještě dostane na bankovní účet 100 Kč zpět od Plné Peněženky.

Přihlásit se

Zde se můžete přihlásit pomocí svých přihlašovacích údajů

Zapomněli jste heslo?
nebo Přihlásit se přes Facebook Přihlásit se přes Google