Trikator.cz logo

Trikator.cz – obchod, kde si obléknete si svůj názor

Používáte hlášky z filmů, milujete sarkasmus nebo jste jednoduše fanda originálního oblečení? Pak byste rozhodně měli zavítat na e-shop Trikator.cz, který nabízí širokou škálu designových triček a doplňků. Vybere si zde snad opravdu každý a pokud sháníte výjimečný dárek pro své blízké, Trikator.cz je jasnou volbou.

Více o Trikator.cz

Obchod je momentálně nedostupný

Spolupráce s obchodem byla ukončena. Děkujeme za pochopení.

O Trikator.cz

Používáte hlášky z filmů, milujete sarkasmus nebo jste jednoduše fanda originálního oblečení? Pak byste rozhodně měli zavítat na e-shop Trikator.cz, který nabízí širokou škálu designových triček a doplňků. Vybere si zde snad opravdu každý a pokud sháníte výjimečný dárek pro své blízké, Trikator.cz je jasnou volbou.

Vem to na sebe

Hodinám stráveným v nákupních centrech a sériově vyráběnému oblečení pomalu a jistě odzvonilo. Mnoho z nás už nenakupuje jinak než přes e-shopy a stále oblíbenější je i podpora lokálních designérů. Trikator.cz je kombinací obojího a díky možnosti vrácení zboží si nemusíte lámat hlavu ani s nepadnoucí velikostí nebo nesympatickým motivem. A jak řekl klasik, nejdůležitější je zábava. Trička s nápaditými potisky totiž nejen oživí váš šatník, ale zároveň dokonale pobaví vaše okolí.

ECO FRIENDLY

Trikator.cz drží trend i co se týče trvale udržitelného rozvoje, protože postupně nahrazuje běžná trička těmi, které jsou označeny štítkem ECO FRIENDLY. Nakupovat tedy můžete i bez výčitek. 

Kategorie na Trikator.cz

Velkému výběru potisků jsou přizpůsobeny celé internetové stránky Trikator.cz. Trička jsou rozdělena na dámská a pánská a dále pak do kategorií podle daných motivů. Nejzajímavější z nich jsme pro vás stručně vypsali níže:

  • Designovky – jestli jste znudění klasickým oblečením bez příběhu, zavítejte do této sekce. Neotřelé a originální potisky, tím přesně totiž hýří designovky.

  • Pro páry – pokud nevíte, čím potěšit svou drahou polovičku, tričko pro páry je ideální volbou. Ale pozor, nutností je stejný smysl pro humor..

  • Kulturní – chcete aby každý věděl, co si o tom všem myslíte? Stačí si obléknout jedno z triček z této kategorie, která motivy reaguje na aktuální témata a hlavně na známé politické aféry.

  • Filmy a seriály – legendární hlášky z vašich oblíbených filmů a seriálů, které používáte i v běžné mluvě odteď můžete hrdě nosit na svém svršku. První stránky jsou sice plné motivů z populárního seriálu Hra o trůny, na své si ale přijdou i nadšenci kultovních filmů jako Pulp Fiction.

  • Hudební – jste fanoušci známých kapel a zpěváků a ještě nemáte ve skříni tričko, které byste mohli vzít příště na koncert? Chyba, kterou můžete ihned napravit!

  • Party – nevíte co na sebe a večer jdete s přáteli na drink. Trikator.cz má pro vás řešení, protože trička z kategorie party jsou pro tyto chvíle jako stvořené.

  • Vtipná – střílíte vtipy od boku a ironie je vaše druhé jméno?Jestli je vaše odpověď na tuto otázku ano, pak jsou vtipná trička přesně pro vás. Všechny kolem tak rozesmějete i bez toho, aniž byste promluvili. A to se vyplatí.

Jak ušetřit na Trikator.cz?

Už teď se určitě těšíte na humorná trička a my vám tuhle zábavu ještě o něco zpříjemníme. Díky cashbacku Plné Peněženky totiž navíc ušetříte. Na našich webových stránkách se proklikněte na e-shop Trikator.cz a nechte si na váš bankovní účet zaslat 5 % z částky celého nákupu.

Doprava

Aby k vám objednávky dorazily co nejdříve, bez poškození a za co nejméně peněz, Trikator nabízí možnost dodání od nejvíce prověřených dopravců. Balíček se k vám dostane všemi běžnými způsoby – jak doručením na adresu Českou poštou, tak vyzvednutím na poště či pobočce Zásilkovny. Trikator.cz tak pokrývá dostupnost 99,9 % České a Slovenské republiky.

  • Česká pošta - můžete si vybrat zdali vám zásilka dorazí do balíkovny, do ruky, nebo na poštu

  • Osobní odběr - Trikator.cz umožňuje doručení i do zásilkoven       

  • Slovenská pošta - trička mohou bez problému dorazit i k našim slovenským bratrům

Platba

Na Trikator.cz můžete zaplatit vemi možnými způsoby a hlavně bezpečně a rychle:

  • Dobírka

  • Převodem na účet

  • Platba na místě při osobním odběru

  • Platba kartou online

Recenze na nákup Trikator.cz

A jak Trikator.cz hodnotí dosavadní zákazníci? Podle serveru Heureka.cz naprosto kladně. Níže uvádíme některé recenze nákupu:

  • Aneta dává nákupu plný počet hvězd a vyzdvihuje flexibilitu, rychlost dodání a bezproblémovou komunikaci.
    ,,Byl to fofr... chtěli jsme, co nebylo na skladě, druhý den to bylo nachystáno. Když byl nějaký zásek, telefonický hovor to hnedle vyřešil. Díky.”

  • Rosparovac Trikator.cz hodnotí také 5 hvězdami.
    ,,Levná (módní) a vtipná trička, velikosti sedí, pro konzumní společnost není co vytknout. Osobně bych ocenil možnost připlatit si za kvalitnější materiál.”

  • Zuzana netrhá partu a uděluje také nejlepší možnou známku a zdůrazňuje rychlost dodání zboží.
    ,,Nakoupila jsem zde již 2x a opět spokojenost.”

Nevybrali jste si na Trikator.cz

V tom případě si určitě vyberete i jinde! Proklikněte se do naší kategorie “Pánská a dámská móda” a podívejte se na podobné produkty i na jiných stránkách. Líbit by se vám mohlo Triko4u.cz  a s cashbackem ušetříte i na e-shopu Bezvatriko.cz.

 

 

Hodnocení uživatelů

  • 4,5

    Počet hvězdiček: 4,5 / 5

    10 hodnocení

  • 2

    Počet hvězdiček: 2,0 / 5

    Ještě jsem nenakupovala

    Helena S. 24. 2. 2022

  • 5

    Počet hvězdiček: 5,0 / 5

    Dáďule P. 24. 2. 2022

  • 5

    Počet hvězdiček: 5,0 / 5

    Moc pěkné potisky a kvalita

    Simča T. 24. 2. 2022

Nejoblíběnější obchody z kategorie Móda a doplňky

Jak PlnáPeněženka přesně funguje?

Registrace

Zdarma se zaregistrujte

U nás neplatíte žádné poplatky

Vyhledání obchodu

Vyhledejte si obchod

Na Plné Peněžence
jich máme přes 1200

Proklik na e‑shop

Proklikněte se na e‑shop

Tam nakupujte, jak jste zvyklí
a můžete využít i akčních nabídek

Získání cashbacku

Získejte cashback

Schválenou odměnu si můžete nechat hned vyplatit