TravelPortal.cz logo

TravelPortal.cz – online cestovní agentura

Užít si pláže na exotickém Zanzibaru, prozkoumat starověké památky v Egyptě nebo zažít vír velkoměsta v Dubaji? To vám splní TravelPortal.cz.

Více o TravelPortal.cz

Obchod je momentálně nedostupný

E-shop aktuálně cashback nenabízí. Pracujeme na opětovném spuštění.

O TravelPortal.cz

Zařízení dovolené z pohodlí domova? Ano, prosím! TravelPortal.cz je řešením pro všechny, kdo zařizováním vysněné dovolené nechtějí trávit hodiny a hodiny.

Travelportal.cz zprostředkovává dovolené z více než 90 ověřených cestovních kanceláří, jako je Fisher, Čedok a Alexandria, a to vždy za nejnižší cenu. 

Na jakou dovolenou se s Travelportal.cz můžu těšit?

Kromě klasického vyhledávání podle:

  • místa - zvolíte vytouženou zemi, kam se chcete podívat, 
  • termínu dovolené - kdykoli během roku nebo zvolte délku pobytu, last minute zájezdu apod., 
  • typu zájezdu - zda hledáte dovolenou s dětmi, wellness pobyt, poznávací zájezd, zájezdy za exotikou nebo třeba zájezd plný sportovních zážitků

Díky tlačítku Porovnávač v záhlaví portálu zobrazíte detailní a přehledný rozpis vámi přidaných zájezdů – stačí kliknout u každého zájezdu, který chcete srovnat, na symbol vah a můžete zájezdy porovnat a vybrat ten nejlepší pro vás.

Jak mohu nákupem zájezdu na Travelportal.cz ušetřit?

Jednoduše. S cashbackem od Plné Peněženky získáte 1 % z každého nákupu zpět. Jak toho dosáhnout? Stačí, když se zaregistrujete na stránkách Plné Peněženky a poté se odkazem prokliknete na Travelportal.cz, například odtud. Následně vybírejte a objednejte tak, jak jste v online prostředí zvyklí. Po zaplacení vám do několika dnů přijde na účet Plné Peněženky odpovídající částka z nákupu.

Nakonec si zájezd nevyberu

To se může stát, ale nezoufejte. Na stránkách Plné Peněženky najdete i další alternativy s možnostmi pro cestování. Třeba byste si nakonec rádi rezervovali pouze vlastní ubytování, to můžete prostřednictvím portálu Chata.cz rezervovat část nebo celou chatu nebo chalupu v Česku či na Slovensku. Nebo vyzkoušejte osvědčený rezervační portál pro ubytování Booking.com.

Nejoblíběnější obchody z kategorie Cestování

Jak PlnáPeněženka přesně funguje?

Registrace

Zdarma se zaregistrujte

U nás neplatíte žádné poplatky

Vyhledání obchodu

Vyhledejte si obchod

Na Plné Peněžence
jich máme přes 1200

Proklik na e‑shop

Proklikněte se na e‑shop

Tam nakupujte, jak jste zvyklí
a můžete využít i akčních nabídek

Získání cashbacku

Získejte cashback

Schválenou odměnu si můžete nechat hned vyplatit