Lepší.TV logo

Lepší.TV - nová dimenze sledování televize s nahráváním

Lepší.TV nabízí nové možnosti sledování televize online. S Lepší.TV můžete sledovat živé vysílání 107 stanic (z toho 57 i ve vysokém rozlišení HD) a využívat pokročilé funkce jako nahrávání, přetáčení a zpětné zhlédnutí až 30 dnů po vysílání. Za příplatek získáte navíc i HBO. A v ceně jsou také tisíce filmů, seriálů, dokumentů a pohádek. To vše jednoduše, rychle a bez závazku. Sledujte televizi moderně.

Více o Lepší.TV

Obchod je momentálně nedostupný

Spolupráce s obchodem byla ukončena. Děkujeme za pochopení.

O Lepší.TV

Lepší.TV nabízí nové možnosti sledování televize online. S Lepší.TV můžete sledovat živé vysílání 107 stanic (z toho 57 i ve vysokém rozlišení HD) a využívat pokročilé funkce jako nahrávání, přetáčení a zpětné zhlédnutí až 30 dnů po vysílání. Za příplatek získáte navíc i HBO. A v ceně jsou také tisíce filmů, seriálů, dokumentů a pohádek. To vše jednoduše, rychle a bez závazku. Sledujte televizi moderně.

Doma i na cestách

Díky řadě aplikací pro chytrá zařízení můžete sledovat TV v mobilu, tabletu, na počítači, notebooku nebo na Smart TV všech značek, ať jste v České republice nebo kdekoliv v Evropské unii. Pokud dáváte přednost klasickému televizoru, pak připojte pouze Android set-top box. Lepší.TV navíc kombinuje vysokou kvalitu vysílání a menší objem dat, takže sledováním televize nebudete zahlcovat své internetové připojení či čerpat příliš mnoho dat.

Jaké stanice můžete sledovat na Lepší.TV?

  • Klasické české stanice - užívejte si populární pořady, o kterých se baví vaši sousedé i kolegové, na běžných televizních stanicích jako ČT1, Seznam.cz TV, Nova nebo Barrandov. 

  • Filmové stanice - pro všechny fanoušky nejlepších domácích i zahraničních filmů jsou tu například JOJ Cinema, Filmbox, nebo CS Film. Za příplatek získáte u Lepší.TV i kompletní nabídku stanic HBO, včetně původní tvorby.

  • Dětské stanice - zatímco tatínek s maminkou sledují poslední akční trháky, děti různých věkových kategorií si přijdou na své na dětských stanicích jako ČT :D, Nickelodeon nebo ducktv. Děti se zabaví, zasmějí a něco nového naučí.

  • Sportovní stanice - nejdůležitější sportovní události roku, nejzajímavější sportovní zápasy, aktuální události. Milovníci nejrůznějších sportů si vyberou z nabídky sportovních stanic, ať mají rádi fotbal, hokej, automobilismus, extrémní sporty, box nebo golf.

  • Dokumentární stanice - stanice pro diváky Lepší.TV, kteří se chtějí neustále učit něco nového o světě kolem sebe, o přírodě, historii, vesmíru, technice nebo paranormálních jevech. Zahrnuje například Primu Zoom a NASA TV.

  • Zpravodajské stanice - pokud chcete mít přehled o posledním vývoji doma, ve světě i v českých regionech a dostávat ty nejbystřejší analýzy, Lepší.TV má pro vás řadu kvalitních zpravodajských stanic jako ČT24 či TA3.

  • Hudební stanice - milovníci hudby a hudebních klipů všech žánrů si u Lepší.TV také  vyberou. Kromě toho můžete poslouchat 20 tisíc rádií z celého světa - vyberte si podle vašich oblíbených hudebních žánru, jazyka nebo země.

  • Zahraniční stanice - díky Lepší.TV můžete sledovat i zahraniční televizní stanice, a to nejen od našich maďarských, německých, polských a slovenských sousedů, ale i britskou BBC World News, americkou CNBC Europe nebo francouzskou France24.

Jak ušetřit na Lepší.TV?

Nejenže Lepší.TV nabízí stovky televizních stanic, pokročilé funkce a skvělé možnosti sledování za nízkou cenu, navíc můžete ještě ušetřit, a to díky službě cashback na Plné Peněžence. Stačí přejít na stránky Lepší.TV, objednat si službu a získáte 100 Kč zpět na váš účet.

Jak získat Lepší.TV?

  1. Přejděte na web Lepší.TV.

  2. Klikněte na Objednat na horním panelu.

  3. Vyberte si balíček, který vám vyhovuje - základní nabídka více než 100 stanic, nebo i celé HBO? Dále si můžete přikoupit nebo pronajmout Lepší.TV set top box pro vaši televizi, pokud vaše televize není smart TV.

  4. Zaplaťte.

  5. Užívejte si moderní sledování televize s Lepší.TV!

Platba

  • Kartou - zaplaťte okamžitě přes platební bránu GP webpay. Podporuje karty MasterCard, Maestro a Visa a dále také metodu platby Google Pay.

  • Převod na účet - zašlete peníze bezpečně na bankovní údaje, které obdržíte.

  • Zboží ihned, platím za 14 dní zaplaťte bankovním převodem, kartou online nebo hotově až 14 dnů poté, co začnete Lepší.TV používat.

  • Platba mobilem - plaťte pomocí mobilního telefonu. Cena je hrazena z telefonního účtu. U zákazníků s předplacenou kartou je cena hrazena s přednabitého kreditu, tarifní zákazníci naleznou částku ve svém měsíčním vyúčtování za telekomunikační služby.

Recenze Lepší.TV?

  • Michal si chválí nabídku a dostupnost Lepší.TV:

„Poprvé v životě sleduji televizi kdykoliv a kdekoliv a přesně to, na co mám chuť.“

  • Pepa oceňuje především funkce jako nahrávání nebo zpětné přehrávání:

„„Dříve jsem nestíhal sledovat oblíbené seriály, ale pak jsem objevil skvělou Lepší.TV. S ní už nemusím nikam spěchat a pořady si pak mohu v klidu pustit zpětně.“ 

  • Ilona nemá smart TV, ale Lepší.TV jí to vynahrazuje:

„Službu Lepší.TV nám doporučil švagr a je opravdu skvělá! Využíváme ji každý den. Zakoupili jsme si také TVBox, který využíváme nejen na sledování televize, nahrávání a dívání zpětně, ale taky jako internetový prohlížeč nebo YouTube apod. Nemáme smart TV, ale díky settopboxu máme televizi opravdu lepší než smart.“

Nevybrali jste si u Lepší.TV?

Podívejte se na další obchody v kategorii "Služby a ostatní" jako největší poskytovatel satelitního a internetového televizního vysílání v České a Slovenské republice se 100% pokrytím Skylink.cz, Mobil.cz nabízející internet zdarma a levné volání bez závazků nebo moderní způsob pojišťování DOK.

Nejoblíběnější obchody z kategorie Služby a ostatní

Jak PlnáPeněženka přesně funguje?

Registrace

Zdarma se zaregistrujte

U nás neplatíte žádné poplatky

Vyhledání obchodu

Vyhledejte si obchod

Na Plné Peněžence
jich máme přes 1200

Proklik na e‑shop

Proklikněte se na e‑shop

Tam nakupujte, jak jste zvyklí
a můžete využít i akčních nabídek

Získání cashbacku

Získejte cashback

Schválenou odměnu si můžete nechat hned vyplatit