Knihydobrovsky.cz logo

Knihydobrovsky.cz – dobré knihy za dobré ceny

Rádi a hodně čtou a umí dobře poradit. Na Knihydobrovsky.cz seženete knihy všech žánrů i odborné rady profesionálních knihkupců.

Více o Knihydobrovsky.cz

Využijte výhodné akce

DOPRAVA ZDARMA

Knihydobrovsky.cz - Doprava do Zásilkovny ZDARMA
Knihydobrovsky.cz logo

až 5 % zpět

Doprava do Zásilkovny ZDARMA

Akce končí za:

Akce končí:

SLEVA 100 Kč

Knihydobrovsky.cz - Sleva 100 Kč při nákupu nad 999 Kč
Knihydobrovsky.cz logo

až 5 % zpět

Sleva 100 Kč při nákupu nad 999 Kč

Akce končí za:

Akce končí:

Peníze zpět z nákupu

1,5 - 5 %

Mimořádná odměna na všechny knihy a e-knihy z nakl. značek: Knihy Omega, Fobos, Drobek, King Cool, Vendeta, Pangea, Kontrast, Kontrast Vintage, Via, Rebo, Red, Naše nakladatelství, 1400, GATE

5 %

Vybrané školní potřeby

5 %

Běžné tituly

1,5 %

Recenze a články

O Knihydobrovsky.cz

Baví vás napínavé příběhy, děsivé horory nebo detektivky, holdujete knihám inspirativním, filozofickým nebo naučným? Vedete své děti k lásce ke knihám a příběhům? Knihy Dobrovský je tu pro vás!


Jednička na trhu s knihami

Pokud milujete knihy a rádi se začtete do světa příběhů, jsou tu zaměstnanci z Knihy Dobrovský, aby vám doplnili knižní zásoby. Stejně jako jejich zákazníci i oni jsou velkými milovníky knih. Rádi a hodně čtou a umí vám poradit, co číst. Jejich vášeň začala již v roce 1990 a jejich příběh se píše dodnes, kdy poskytli čtení už tisícům zákazníků. Během roku zároveň pořádají různé akce, ať už je to autorské čtení či autogramiády. Čtecí munici mají plně nabitou a vy si tak můžete vybrat ze stovky titulů, které jsou v papírové formě, e-knize i audio verzi.

Co všechno na Knihy Dobrovský najdete?

Knihy: V kategorii knihy najdete jak papírové knihy, tak i audioknihy. Můžete si vybrat dle žánrů, nebo se inspirovat TOP autory či TOP sériemi, které čtenáři nejvíce kupují. Ať už jste pro velké romány, naučné knihy nebo cizojazyčnou literaturu, své si najde každý. Pokud chceteKnihy Dobrovský kategorie Knihy ušetřit a nevadí vám pár natrhlých stránek či poškozená obálka, řešením vám jistě bude jejich DOBRO.HRABOŠ, kde si vyberete tituly z mnoha žánrů za kačku!

E-knihy: Pro ty, kteří vlastní čtečku knih, je tu kategorie plná titulů různých autorů v podobě e-knih. Stejně jako u předchozí kategorie i v této je možnost inspirovat se TOP výběry zákazníků. Najdete tu žhavé novinky i oceňované klasiky. Je to pohodlná varianta, kdy knihy nakoupíte, stáhnete a rovnou čtete. Stáhnout si je můžete hned ve třech formátech, a to v PDF, ePUB a mobi, který je určený pro čtečky Kindle od Amazonu.

Brzy vyjde: Tato kategorie je pro všechny, kteří vyčkávají na knihy, které teprveKnihy Dobrovský kategorie e-knihy vyjdou. Ať už je to pokračování vaší rozečtené série nebo standalone kniha či zkrátka chcete vědět, co se chystá, je ona kategorie právě ta, na kterou se obrátit. 

Doporučujeme: Zde najdete knihy, které vám Knihy Dobrovský doporučují. Pravidelně je aktualizují a doporučují jak své favority, tak i nejčtenější knihy zákazníků. Kromě výběru samotných knih, zařazených podle různých příležitostí a nálad, se tu objevují i informace o samotných autorech. 

Bestsellery: Chcete nějakou zbrusu novou knihu, která se záhy stala i nejčtenější a nejprodávanější? Tady ji určitě najdete! Nejenže tu najdete knihy současných spisovatelů, ale i knihy od klasických autorů, které vyšly v novém vydání a s novou image.

Hry: Na Knihách Dobrovský nabízejí také hry, které ozvláštní každý nudný večer. JsouKnihy Dobrovský kategorie hry tu hry pro nejmenší,  společenské hry, hry pro jednoho hráče, puzzle, hlavolamy a domino i počítačové hry. Pokud si nevíte rady, můžete se inspirovat jejich tipy či příčkou nejprodávanějších her.

Papírnictví: Kategorie papírnictví obsahuje školní a psací potřeby, kalendáře, diáře, zápisníky a deníky a také školní batohy, které jsou nezbytné pro každého správného školáka i školačku. Kamenné prodejny můžete nalézt přímo v části knihkupectví, nebo jako samostatný obchod.

Dárky: Toužíte darovat ten nejlepší dárek? V kategorii dárky najdete dárky pro ženy, muže i děti nebo vybírejte z řady dalších podkategorií. Je libo LEGO, svíčky, tašky, merch Knihy Dobrovský či dárkové boxy a knižníKnihy Dobrovský DOBRO.BLEŠÁK komplety? Zde si vyberete!

Mega slevy: Mega slevy neboli DOBRO.BLEŠÁK je unikátní kategorie kde seženete nové nepoškozené knihy za neskutečně levné ceny. Samozřejmě to má svá pravidla a knihy v DOBRO.BLEŠÁKU tam jsou jen omezený čas. Ale nezoufejte, pokud zrovna netrefíte na nějakou, kterou chcete, zásoby knižních titulů doplňují každý týden. Buďte rybář a chyťte si svůj úlovek!

Proč jsou Knihy Dobrovský dobrá volba?

Inspirace: Knihy Dobrovský je rodinné knihkupectví, které se tím netají. Naopak rodinná atmosféra je cítit i na jejich e-shopu, kde skuteční čtenáři doporučují jiným čtenářům knihy a sdílí s nimi jejich vášeň a inspirují se navzájem

Komunita: Nejenže tu nakoupíte knihy, ale také si o nich něco můžete zjistit prostřednictvím jejich blogu a rozhodnout se, která je pro vás nejlepší nebo která vás nejvíce zaujala. Pokud jste knihu již četli, můžete si přečíst názor jiného čtenáře a diskutovat s ním, jaká kniha byla.

Hodnocení: Pokud čekáte na nějaký titul, můžete si jej označit kolonkou „Chci přečíst“ a ona se vám zařadí do vaší knihovny na vašem účtu. Pro přečtené knihy je tu kolonka „Četl(a) jsem“ a kniha se vám označí v dalším seznamu přečtených knih. Taky si knihy můžete bodovat od jedné do pěti hvězdiček a porovnávat s hodnocením jiných čtenářů.  

Klubová karta: Díky jejich klubové kartě i jiným slevovým akcí, můžete šetřit, nakupovat a číst zároveň. Na vaší kartu sbíráte klubové body, které jednou za čas můžete uplatnit a koupit si za ně další knihu. Pokud alespoň jednou za měsíc pořídíte knihu, dostanete e-knihu jako dárek.

 
Tip – Literární kavárna

Jako jedno z mála knihkupectví má i svou knižní kavárnu, kde si můžete užívat knih a zároveň si dát něco dobrého na zub. Knihu si můžete koupit, nebo si ji vypůjčit zcela zdarma na vaší návštěvu. Kavárna se nachází v 2. patře prodejny Knihy Dobrovský na brněnské křižovatce. Čeká vás spousta knih, dortíků, čokolády vína, kávy a dalších knih!

Jak na Knihy Dobrovský nejvíce ušetřit


Cashback:

  • Proklikněte se tlačítkem „Nakoupit s cashbackem“ z našich stránek na stránky Knihy Dobrovský.
  • Vyberte si své zboží a dokončete nákup.
  • Sledujte, jak vám na účtu Plné Peněženky naskakuje odměna ve výši
    až 5 % z ceny vašeho nákupu.
  • Až obchodník vaši odměnu schválí, můžete si ji nechat hned vyplatit.


 Jiné slevy a akce:

Knihy Dobrovský nabízejí spoustu akcí a zvýhodnění po celý rok. Rovněž se můžete zaregistrovat v jejich klubu a využívat slevové poukázky i jiné odměny. Pokud zavítáte na jejich kamennou prodejnu je možnost využít slevy pro držitele karty ISIC, Sphere a Carte. Na slevu si přijdou i it, kteří mají kartu Premium Raiffeisenbank Club, pro všechny držitele Senior Pas i pro příslušníky a zaměstnance Policie ČR.

Nevybrali jste si na Knihy Dobrovský?

Pokud jste nenašli na Knihy Dobrovský zrovna váš titul, vyzkoušejte jiná knihkupectví, které nabízíme. Velký knižní výběr najdete na Luxor.cz, specializované knihkupectví na e-knihy jsou PalmKnihy.cz, knihy s překlady do češtiny a slovenčtiny najdete také na Martinus.cz nebo ušetřete na Levne-knizky.cz.

 

Hodnocení uživatelů

  • 4,9

    Počet hvězdiček: 4,5 / 5

    1434 hodnocení

  • 5

    Počet hvězdiček: 5,0 / 5

    Vše bylo připraveno včas a bez problémů.

    Milada N. 5. 3. 2024

  • 5

    Počet hvězdiček: 5,0 / 5

    Vše v pořádku.

    Aneta T. 26. 2. 2024

  • 5

    Počet hvězdiček: 5,0 / 5

    S eshopem Knihy Dobrovský jsem spokojená, proto zde nakupuji.

    no**********[email protected] 6. 2. 2024

Nejoblíběnější obchody z kategorie Sport, hobby a zábava

Jak PlnáPeněženka přesně funguje?

Registrace

Zdarma se zaregistrujte

U nás neplatíte žádné poplatky

Vyhledání obchodu

Vyhledejte si obchod

Na Plné Peněžence
jich máme přes 1200

Proklik na e‑shop

Proklikněte se na e‑shop

Tam nakupujte, jak jste zvyklí
a můžete využít i akčních nabídek

Získání cashbacku

Získejte cashback

Schválenou odměnu si můžete nechat hned vyplatit